Новини » Автоновини

SKODA KAROQ, KODIAQ и SUPERB получават нова инфо-комуникационна системаAdmin01.07.2020г 

SKODA KAROQ, KODIAQ и SUPERB получават нова инфо-комуникационна система

SKODA анонсира, че моделните поколения 2021 година на KAROQ, KODIAQ и SUPERB получават нова инфо-комуникационна и мултимедийна система, които обещават да предложат не само новата фунционалност дигитален асистент Laura, но и интернет радио, и безжичната система за интегриране на мобилен телефон SmartLink.

Новата система при SKODA KAROQ, KODIAQ и SUPERB, която идва с интегрирана SIM карта за интернет свързаност, дава също така възможност на потребителите да се възползват от значително по-големи функционалности за персонализация чрез системата за свързаност ŠKODA Connect, както и прехвърляне на бордови настройки в нов автомобил. Автомобилите получават също така няколко USB-C порта, в това число и възможност за поръчка на допълнителен над огледалото за задно виждане.

Анонсирана в края на септември миналата година и с първо приложение в новите KAMIQ и SCALA, дигиталният асистент Laura се активира след произнасянето на фразата "Okay, Laura", след което бордовата система влиза в режим на дигитална асистенция с гласово разпознаване, като предлага работа с навигационната и аудиосистемата.

При въвеждането си на пазара, Laura предлагаше комуникация на шест езика- английски, немски, испански, френски, италиански и чешки, но наскоро от SKODA добавиха също така датски, холандски, финландски, гръцки, полски, португалски, руски, шведски и турски.
Източник:Автопрес
Коментари

Добави коментар

Реклама