Новини » Изложения

Автосалон Женева 2021 няма да има. Събитието се продаваAdmin30.06.2020г 

Автосалон Женева 2021 няма да има. Събитието се продава

Организаторите (Foundation "Salon International de l'Automobile") на едно от най-значимите както за Европа, така и за света, автомобилни изложения- това в Женева, обявиха, че събитието няма да получи издание през следващата година.

От фондацията споделят също така още две новини около Автосалон Женева- потвърждават решението си да не се възползват от възможната финансова помощ от страна на кантон Женева и че предпочитат за продадат събитието на Palexpo SA.

В края на май, организаторите на Автосалон Женева обявиха, че основните изложители на събитието са ги насърчили и горещо са им препоръчали да планират издание за 2022 година.

"В момента, автомобилният сектор преминава през трудна фаза и изложителите имат нужда от време да се възстановят от пандемията", споделят от Foundation "Salon International de l'Automobile". "Още повече, изобщо не е ясно, дали актуалната здравна обстановка ще позволи организирането на събитие, което привлича повече от 600 000 посетители и 10 000 журналисти през следващата пролет".
Източник:Автопрес
Коментари

Добави коментар

Реклама