Новини » Автоновини

15 броя нови машини с ФИНАНСИРАНЕ ОТ МОТО-ПФОЕ ЛИЗИНГ се включиха в строежа на автомагистралитеAdmin15.07.2020г 

15 броя нови машини с ФИНАНСИРАНЕ ОТ МОТО-ПФОЕ ЛИЗИНГ се включиха в строежа на автомагистралите

На 26.06.2020 г. две български строителни компании получиха общо 15 броя високопроизводителни машини строителна техника с финансиране от Мото-Пфое Лизинг. Техниката е многофункционална и от различни разновидности. 10 броя са от вида съчленен дъмпер BELL, модел B25E 6X6, а останалите 5 броя са от типа: верижен багер модел ZAXIS 250LC-6, 350LC-6 и 490LCH-6, колесен челен товарач модел ZW 310-6 и колесен багер модел ZX170W-6 2P, всичките от серията “No Compromise“. Общата стойност надхвърля три милиона евро.
На кратка церемония управителят на Мото-Пфое Груп, Масухиро Ояма, връчи символично ключовете от машините на лизингополучателите. Експлоатацията на машините започна веднага на обект: Път I-1 /E-79/ Мездра-Ботевград" Лот 2 от км 161+367 до км. 174+800".

Мото-Пфое е една от първите автомобилни фирми в страната, която започна да предлага на клиентите си лизинг на автомобили, като през годините тази дейност наложи основаването на собствена специализирана компания. Мото-Пфое Лизинг ЕООД предлага финансиране на нови и втора употреба автомобили. С годините компанията се превърна в сериозна величина от лизинговия автомобилен сектор. Ресурсът и натрупаното ноу-хау на дружеството позволиха да рашири обхвата на финансиране също така към камиони и индустриално оборудване. Компанията предлага финансов и оперативен лизинг, като срокът и конкретните условия на финансиране зависят от вида и обема на всяка отделна сделка.

Източник: www.motopfohe.bg
 
Коментари

Добави коментар

Реклама