Новини » Автоновини

Начало на свободните продажби на Volkswagen ID.3. Първите доставки през октомври



Admin17.07.2020г 

Начало на свободните продажби на Volkswagen ID.3. Първите доставки през октомври

Volkswagen обяви, че на 20 юни в дилърските центрове на компанията ще започнат свободните продажби на изцяло електрическия и първи представител на изцяло новото семейство автомобили ID- ID.3. Първоначално потребителите ще имат възможност да избират между седем конфигурирани версии на електромобила, първите доставки към клиенти на който ще бъзат осъществени през октомври.

Шест от предлаганите първоначално от Volkswagen модификации на ID.3 са разработени на базата на нивото на оборудване ID.3 Pro Performance, в екипировката на което са включени батерия с капацитет от 58 kWh за свободен пробег от до 420 километра, електромотор с мощност от 205 конски сили и въртящ момент от 420 Нм, и конфигурация със задно задвижване.

Без допълнително оборудване, стартовата цена е определена на 35 575 евро, като в Германия потребителите имат възможност да се възползват от преференция в размер на почти 10 000 евро.

Седмата версия на ID.3, която ще бъде налична за закупуване от 20 юни е Tour и тя разполага с батерия 77 kWh, обещаваща автономност от до 550 километра. С възможност за бързо зареждане (с до 125 kW), тук базовата цена е определена на 40 936 евро.

От Volkswagen споделят също така, че след няколко месеца ще започнат продажбите и на базовата версия на ID.3, при която батерията ще бъде с по-малък капацитет (свободен пробег до 330 километра), но и стартовата цена ке бъде под 30 000 евро./Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама