Новини » Автоновини

От днес Националното тол управление отваря приемни за превозвачи



Admin17.07.2020г 

От днес Националното тол управление отваря приемни за превозвачи

От 17 юли, Националното тол управление (НТУ) отваря приемни за превозвачи, в които ще се разясняват правилата за контрол и правоприлагане на тол системата и ще могат да се разглеждат конкретни казуси. Служители на НТУ ще очакват гражданите всеки петък от 13 ч. до 16 ч. в сградите на областните пътни управления в Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Монтана, Пловдив, Русе и Хасково. Инициативата е в резултат на срещата в Русе на проф. Олег Асенов, член на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“, с представители на транспортния бранш в региона.

Дори в условията на противоепидемични мерки заради COVID-19 стремежът на Националното тол управление е да се осигури по-добър и директен диалог с транспортния бранш, както и бърза и навременна информация за електронната система за събиране на пътни такси на база изминато разстояние – тол такси.

Адресите на съответните областни пътни управления са както следва:
Благоевград - ул."Т.Александров"21
Бургас - ул."Цариградска"30
Варна - ул."Д-р Пюскюлиев"3
Велико Търново - бул."България"34
Монтана - ул."Хр.Ботев"65
Пловдив – ул. „Хр.Г.Данов“ 22
Русе – ул. „Отец Паисий“ 5
Хасково - бул."Съединение"38

Заявления, сигнали и запитвания могат да се отправят и към служителите на „Контактния център“ на Националното тол управление всеки ден от 8 ч. до 22 ч. на телефон 0700 10 876, както и на адрес info@bgtoll.bg.
 




Коментари

Добави коментар

Реклама