Новини » Кола на месеца

BENTLEY Flying Spur с уникални дървени панелиAdmin18.08.2020г 

BENTLEY Flying Spur с уникални дървени панели

BENTLEY разшири портфолиото си за персонализация на Flying Spur с лансирането на елегантни дървени панели за задните врати, за които от компанията коментират, че са уникални като пазарно присъствие и ги определят като 3D.

По повърхността на дървените панели, които се изработват ръчно от едно парче фурнир на орех или череша, са оформени 150 наподобяващи диамант елемента. Преди новите елементи да бъдат въведени в модификационното портфолио за персонални проекти на Bentley Mulliner са били необходими 18 месеца развойна дейност и тестове.

Триизмерният дървен фурнир се явява продължение на темата, която Bentley започна през миналата година с анонсирането на първата в света триизмерна кожена Bentley-Flying-Spur-идва-с-триизмерна-кожена-тапицерия-Видео-" target="_blank">тапицерия, отново за Flying Spur.

Самата кола пък стана първата за марката, оборудвана със система за завиване на четирите колела. За системата All-Wheel Steering от Bentley коментират, че подобрява както стабилността при движение с по-високи скорости, така и маневреността при употреба в градски условия./ Автопрес
Коментари

Добави коментар

Реклама