Новини » Автоновини

PEUGEOT с нова линия Crossover електрифицирани велосипедиAdmin30.07.2020г 

PEUGEOT с нова линия Crossover електрифицирани велосипеди


PEUGEOT Cycles
анонсира пазарното лансиране на нова линия електрифицирани велосипеди, за които споделя, че обединява типични за шосейните и планинските модели параментри. Наречена тематично Crossover, в новата гама eT01 (e=electric, T=trekking) Crossover са включени шест предложения с асистирано задвижване, всяко едно от които с интегрирана батерия BOSCH PowerTube.

PEUGEOT eT01 Crossover D9 (2499 евро) се предлага с рамка Sport или Mixt и благодарени на мотора си BOSCH Active Line и батерията си с капацитет от 400 Wh обещава асистирано задвижване в продължение на до 110 километра.

Останалите нови предложения на PEUGEOT Cycles са eT01 Crossover D10 Equipped (Sport и Mixt) с BOSCH Performance CX мотор с 63 Нм и батерия BOSCH PowerTube с 500 Wh, PEUGEOT eT01 Crossover FS (Full Suspension) с ход от 80 мм и BOSCH PowerTube (400 Wh), и топ-предложението PEUGEOT eT01 Crossover FS (Full Suspension) Equipped с мотор BOSCH Performance Line (60 Нм) и батерия BOSCH PowerTube (500 Wh).

От Peugeot коментират, че новите Crossover велосипеди са поредното допълнение в портфолиото електрифицирани продукти на марката, в което са включени също така електрически скутер e-LUDIX, изцяло електрически автомобили като e-208, e-2008, e-TRAVELLER, e-EXPERT и e-BOXER, и зареждаеми хибридни версии на моделите 3008 и 508.
 
Коментари

Добави коментар

Реклама