Новини » Автоновини

Седанът Toyota Corolla с GR SPORT версия



Admin27.07.2020г 

Седанът Toyota Corolla с GR SPORT версия ЕВропейското подразделение на Toyota обяви, че след представянето на версиите GR SPORT на Corolla Hatchback и Touring Sports, сега и версията седан на модела получава допълнително внимание с анонсирането на модификацията Corolla GR SPORT.

Една от основните отличителни черти на Corolla Sedan GR SPORT, което е първото GR Sport предложение на Toyota, което ще бъде налично в страните от Източна ЕВропа, е контрастното цветово изпълнение на екстериора. Присъствие тук отбелязват изпълнени в пиано-лак черни елементи, черни 17- или 18-цолови джанти, допълнителен заден спойлер и други.

Интериорът на седана е акцентиран с черна тапицерия на тавана, алуминиеви апликации, спортни предни седалки, контрастиращи шевове, волан с перфорирана кожена тапицерия и други.

Новата версия Corolla GR SPORT ще бъде пусната в производство през ноември тази година, а първите доставки към клиенти ще бъдат осъществени през януари 2021 година, като в зависимост от региона си, автомобилите ще бъдат оборудвани с 1.6-литров бензинов мотор или с 1.8-литрова хибридна конфигурация.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама