Новини » Изложения

Изложението Outdoor & Camping есен 2020 събира най-новите модели кемпери и автомобилиAdmin01.09.2020г 

Изложението Outdoor & Camping есен 2020 събира най-новите модели кемпери и автомобили

На 13 септември за трета поредна година в София ще се проведе единственото у нас изложение за къмпинг и аутдоор. Мястото, традиционно, е паркингът на хипермаркет Метро на бул. Цариградско шосе 7-11 км.

Посетителите ще могат да видят на живо новите модели и премиери на кемпери от марките Volkswagen, Hymer и Laika, както и автомобили за туризъм и свободно време от Peugeot, Isuzu Subaru и други.

За първи път в България ще бъде показан пред публика кемперът Volkswagen Grand California, който е в продуктовата гама на култовата германска марка от миналата година. Заедно с него ще може да бъде разгледан й по-малкият му събрат - Volkswagen California 6.1, който е на база Transporter.

Другата премиум марка в класа на ваканционните автомобили Hymer ще бъде представена от два последни модела на база Mercedes Sprinter. От италианския производител на кемпери Laika ще могат да бъдат видени моделите от 2020 година полуинтегрирания Ecovip 309 S и интегрирания Ecovip 709.

На Outdoor & Camping есен 2020 ще могат да бъдат видени още палатки, шатри, туристическо и къмпинг оборудване, продукти за оцеляване в дивата природа, модерни системи за сигурност за кемпери, каравани и автомобили, велосипеди, туристическа литература и други.

На място ще има специални условия за покупка на кемпери, туристическо и къмпинг оборудване. Всеки посетител ще има възможност да получи безплатно последния Къмпинг пътеводител на България.

Изложението е достъпно за посетители от 10:00 до 20:00 часа на 13.09.2020 г (неделя). Входът е свободен.
Коментари

Добави коментар

Реклама