Новини » На път

Тежък пътен инцидент близо до ТърговищеAdmin15.10.2020г 

Тежък пътен инцидент близо до Търговище

Към 8,36 часа на тел. 112 е получен сигнал за възникнал тежък пътен инцидент близо до Търговище – на кръстовището на пътя за Разград - ударили са се излизащ от отбивката автобус и микробус, и двата с разградска регистрация. По първоначални данни, водачът на микробуса – 25-годишен мъж от Лозница, е загинал на място, а пътуваща в моторното превозно средство 24-годишна жена е откарана в болница с опасност за живота й.

Участъкът от пътя Разград-Търговище в мястото на инцидента е временно затворен за извършване на процесуално-следствени действия. На преминаващите оттам МПС се предлагат следните обходни маршрути: в посока гр. Търговище - с. Бистра – с. Съединение – кв. „Бряг“ на гр. Търговище, а за пътуващите в посока гр. Разград – през селата Бистра и Голямо Соколово. Възможен е и втори обходен маршрут – За пътуващите към гр. Търговище – с. Бистра – с. Г. Соколово – с. Дралфа. Движението на МПС в участъка се регулира от екипи на сектор „Пътна полиция“ в областната дирекция и на РУ-Търговище.

От полицията апелират към водачите на МПС да се движат с повишено внимание и съобразена с пътните и метеорологични условия скорост.
Коментари

Добави коментар

Реклама