Новини » Крими

Тийнейджъри задигнаха автомобил с две деца в него



Admin24.02.2021г 

Тийнейджъри задигнаха автомобил с две деца в него

Сигналът за кражбата на автомобила и изчезването на децата е бил подаден към полицията в Уест Мидландс, вчера в 17:00 часа . Силно притеснен мъж е казал, че автомобилът му е бил откраднат пред дома му и вътре са се намирали двете му деца, съответно на две и на четири години.

Цялата полиция на Уест Мидландс е била вдигната на крак, включително въоръжени части с кучета, хеликоптер, както и всички патрулни автомобили. След кратко издирване по улиците на Бирмингам, откраднатият автомобил с отвлечените деца е бил засечен да се движи в насрещното платно на първокласен път A38 Bristol Road близо до Belgrave Interchange.

Полицаите блокирали автомобила. Двамата тийнейджъри, извършили престъплението са се опитали да избягат, но след кратко преследване са били задържани.

Главният инспектор на полицията в Уест Мидландс Лий Уигън каза за медиите: „Този ​​тип инциденти са най-лошият кошмар за всеки един родител, но за щастие успяхме да издирим, да спрем автомобила, да задържим извършителите и най-важното да спасим децата невредими и всичко това за 15 минути..

Източник: novini.london




Коментари

Добави коментар

Реклама