Новини » Блогсфера

Първо място за Top Rent A Car на Eco Rally Bulgaria 2021



Admin10.08.2021г 

Първо място за Top Rent A Car на Eco Rally Bulgaria 2021

Тази година в периода 30.07 – 01.08. се проведе 9-тото издание на Еко Рали, организирано от Съюза на Българските Автомобилисти, Автомобилна федерация на България и Спортен клуб „Интерспийд Нова Генерация“. Състезанието стартира от столичния площад „Александър I Батенберг“ и завърши на територията на ТехПарк София с участието на 11 отбора със 100 % електрически автомобили, сред които и 2 отбора на Top Rent A Car.

Мотото на тазгодишното Еко Е-рали България беше:
„По стъпките на траките“
„От динамиката на нашето съвремие – в миналото.“
„От движението из красивите родни краища по автомобилните магистрали и пътища – към градовете на славното историческо събитие – Априлското въстание!“

Ралито обхвана 473-километров маршрут, изпълнен с живописни гледки от родната възрожденска история – Копривщица, Карлово, Калофер, Стрелча, Панагюрище и др.

Зареждането на електромобилите беше осгурено от фирма eCars, която предостави мобилни зарядни станции за участниците.

След 3-дневна оспорвана надпревара отборът на Top Rent A Car с екип Милен Маринов и Радослав Маринов заслужено завоюва купата за първо място в генералното класиране.
Другият екипаж на компанията с представители Ирина Маринова и Николета Иванова успя да се нареди на 6-то място в класацията. И двата отбора на компанията за автомобили под наем се представиха успешно, управлявайки чисто нови електромобили VW ID.3.

Представителите на Top Rent A Car останаха с приятни емоции от автомобилната надпревара и изразиха положителни впечатления от организацията на събитието.

На Еко Е-рали България 2021 бяха представени най-новите технологии в автомобилостроенето и екоиновациите – по-ниска консумация на енергия в съчетание с необходимия комфорт и безопасност при шофиране.

Източник: toprentacar.bg




Коментари

Добави коментар

Реклама