Новини » Спорт

Отлагат кроса на мотополигон “Горна Росица” за 7 ноевмриAdmin06.10.2021г 

Отлагат кроса на мотополигон “Горна Росица” за 7 ноевмри

Състезанието от за отборната купа по мотокрос, което трябваше да се проведе на 24 откомври на мотополигон “Горна Росица” край Севлиево е отменено.

Заповедта №РД-01-229 е издадена от директора на РЗИ-Габрово на първи отктомври. В нея се казва, че за периода от 4 до 17 октомври се преустановяват всички дейности и изяви на спортните клубове, свободния масов спорт на общинските спортни игрища, с изключение на професионалните изяви на мъжките отбори на ФК „Севлиево“ и СК по волейбол „Раковски 1964“, но без публика. Управителят на „Спортни имоти“ трябва да създаде необходимата организация по спазване и контрол на въведените мерки.

За периода от 4 до 17 октомври 2021 г. се преустановяват и всички дейности и изяви на спортните клубове, свободния масов спорт на общинските спортни игрища, с изключение на професионалните изяви на мъжките отбори на ФК „Севлиево“ и СК по волейбол „Раковски 1964“, но без публика.

Управителят на „Спортни имоти“ трябва да създаде необходимата организация по спазване и контрол на въведените мерки.

Въпреки, че състезанието е след поставения краен срок фиксиран в заповедта на директора на РЗИ – Севлиево, все пак то няма да се проведе.

Организаторите съобщиха, че новата дата за провеждането на отговорното състезание е 7 ноември.

Източник: motoclub.bg
Коментари

Добави коментар

Реклама