Новини » Изложения

EICMA – международното изложение на две колела, се завръщаAdmin17.11.2021г 

EICMA – международното изложение на две колела, се завръща

78-ото изложение за мотоциклети EICMA 2021 започва следващата седмица. На мотошоуто във Fiera Milano Rho ще участват повече от 829 марки, чуждестранни изложители от 35 различни страни. Ще има както винаги нови машини, забавления и почит към кариерата на Валентино Роси.

EICMA 2021 започва от вторник 23 ноември само за медиите, след това в сряда, 24 ноември е ден за търговците и пресата, а от четвъртък 25 до неделя 28 ноември за всички фенове. EICMA – международното изложение на две колела, се завръща. Настоящето и бъдещето на сектора се срещат във Fiera Milano Rho.

Изложението за 2021 г., 78-то от най-важното изложбено събитие в света на индустрията на две колела, беше представено в Auditorium Testori на Регионалния съвет на Ломбардия в Милано. Присъстваха губернатора Атилио Фонтана, президента на EICMA Пиетро Меда, президент на Confindustria ANCMA (Национална асоциация на велосипеди, мотоциклети и аксесоари), Паоло Магри и главния изпълнителен директор на Fiera Milano, Лука Палермо.

В изложбената площ, проектирана от Fuksas, ще бъдат заети пет зали и ще присъстват повече от 820 марки. След това следват иновации, предварителни прегледи, състезания и забавления, предлагани на открито, където ще има и място за тестово каране на мотоциклети, разработени от изложителите. Ще има и възможност за любителите на eBike, които ще могат да тестват най-новите продукти от вселената на велосипедите за подпомагане на педалите в техническа писта в зала 24. И накрая, има място и за стартиращи фирми и бъдещето на мобилността на две колела в специалната зона, посветена на тях, която тази година посреща 15 иновативни международни компании, готови да предложат идеи, решения и прототипи.

Интересът е огромен. 47% от изложителите идват от чужбина и представляват 35 нации. Интересът си личи от хиляди търговски представители и професионалисти, както и журналисти, които вече са акредитирани.

Изданието, което след принудителното спиране от миналата година се фокусира върху страстта. С мотото „Welcome back Adrenalin“ (Добре дошъл отново, адреналин), избрано за стартирането на рекламната кампания за 2021 г., EICMA събира общността от ентусиасти заедно, като използва емоцията, която най-много ги обединява.

Източник: riders.live
Коментари

Добави коментар

Реклама