Новини » Любопитно

Жена роди в автомобил на "Тесла", докато колата е на автопилот



Admin23.12.2021г 

Жена роди в автомобил на "Тесла", докато колата е на автопилот

Американка от щата Филаделфия е родила в електрически автомобил на фирмата „Тесла“. Интересното в случая е, че щастливото събитие се е случило, докато автопилотът на колата е шофирал към болницата, пише британският „Гардиън“, наричайки новороденото първото „Тесла“ бебе в целия свят.

През септември Иран Шери на 33 и съпругът ѝ Кийтинг Шери карали 3-годишното си дете към детска градина, когато изведнъж водите на Иран изтекли. Контракциите на бременната жена зачестявали все повече и семейството бързо разбрало, че няма да стигне навреме в болницата. Още повече, че по това време имало и задръстване.

Мъжът веднага настроил навигацията на автомобила на автопилот до болницата, след което се заел да помага на съпругата си да роди на предната седалка. По-късно пред медиите Иран признава, че мисълта да чака до болницата, за да роди, в този момент ѝ се струвала много тежка.

Когато автомобилът пристигнал пред болницата, жената родила. Таткото успял да среже и пъпната връв на бебето, след като то проплакало на предната седалка на автомобила. Малката госпожица е кръстена с лиричното име Мейв Лили, но родителите ѝ обмисляли и варианта Тес, като "намигване" към невероятната ѝ поява на бял свят.

Източник: woman.bg

 




Коментари

Добави коментар

Реклама