Новини » Изложения

TRUCK EXPO се завръща с ново издание тази годинаAdmin16.02.2022г 

TRUCK EXPO се завръща с ново издание тази година

Производителите на товарни автомобили отново се готвят за най-голямото изложение в сектора в България. TRUCK EXPO 2022 ще се проведе на живо в средата на юни и отново ще превърне откритите площи на територията на Пловдивския панаир в изложба на най-модерните камиони, автобуси, лекотоварни автомобили и специализирани превозни средства на водещите световни марки.

Защо Пловдив? Защото градът е бързо растящ индустриален център, има чудесна панаирна инфраструктура, а местоположението му осигурява бърз и лесен достъп на хора и компании от цялата страна и региона, казват организаторите от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).

„Динамиката на градове като Пловдив отразява енергията на бъдещето и затова е чудесна среда за представяне на технологиите, иновациите и предприемачеството, които движат автомобилната индустрия напред. Секторът за превоз на пътници и товари е флагманът на иновациите в транспортния бранш и двигател на икономиката, който ще видим от 16-ти до 18-ти юни в града под тепетата“, каза председателят на „Товарна секция“ и член на Управителния съвет на ААП Георги Загоров.

Участие във форума вече са потвърдили световни брандове тежкотоварни автомобили, като BMC TRUCKS, DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS. Очаквайте най-новите модели, технологии и оборудване в категория N1, както и от производителите на ремаркета и полуремаркета SCHMITZ CARGOBULL, KRONE, MEGA, KÖGEL, MEILLER, KNAPEN, DOLL, WEKA, HÜFFERMANN, SCHWARZMÜLLER, хидравлични системи за товарни автомобили, оборудване и екипировка.

Това ще бъде 6-то издание на TRUCK EXPO, което не е пропускало година от провеждането на първото си издание през 2017-та досега. Международното изложение по традиция привлича както професионалисти и специализирана публика от България и чужбина, така и широка аудитория от семейства и фенове на тежките машини, които го чакат с нетърпение. Там всеки намира нещо интересно за себе си - не само в демонстрацията на най-новите модели и автомобилни технологии, но също така и обучение за по-добро и по-задълбочено разбиране за индустрията на камионите и новите системи за задвижване, навлизането на чисти и алтернативни горива в товарните превозни средства за къси и дълги разстояния, системи и оборудване за свързаност, улеснения при шофиране, безопасност, сигурност и комфорт на пътя.

Новите товарни автомобили са истинско чудо на инженерни разработки и дизайн, което професионалистите ще могат да разгледат и да изпробват в тест-драйв. Разнообразие от презентации и ексклузивни събития в рамките на изложението ще представят най-актуалните новини от индустрията. Най-нетърпеливите ще могат да се докоснат и до всички съпътстващи продукти и услуги, събрани на едно място – от водещите фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, до финансови услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

TRUCK EXPO е мястото да се свържете с лидерите в автомобилната индустрия и да научите за развитието на услугите и ресурсите, независимо дали сте шофьор, оператор, собственик на автопарк или просто почитател. Не пропускайте да се регистрирате безплатно на www.truckexpo.eu.

Вижте кой спечели наградите на TRUCK EXPO 2021


Раздаването на награди винаги е най-приятната част от всяко събитие. TRUCK EXPO 2021 изненада приятно 10 посетители на изложението от 10-ти до 12-ти юни миналата година. Късметлии от София, Пловдив, с. Камбурово, Ихтиман и гр. Омуртаг спечелиха полезни вещи и аксесоари за автомобили от представителите на DAF, МАN, SKANIA, IVEKO и MЕRCEDES-BENZ за България.

Светослав Паунов от София грабна голямата награда на TRUCK EXPO 2021 – билет за предстоящия старт от Формула 1 на пистата „Хунгароринг“ в Будапеща.

Ето имената на всички печеливши. За участие в томболата бе достатъчно посетителите да попълнят отрязъка от анкетната карта и да я пуснат в обособените за целта места:
1. Станислава Панова от гр. Пловдив - комплект аксесоари от „Турботръкс България“, представител на DAF;
2. Гергана Трифонова от гр. Пловдив - комплект аксесоари от „Турботръкс България“, представител на DAF;
3. Емилиана Костадинова от гр. Пловдив - крушка и термос DAF от „Турботръкс България“, представител на DAF;
4. Иван Рогачев от гр. София - комплект сак и шапка DAF от „Турботръкс България“, представител на DAF;
5. Гюмайдън Хасанов от с. Камбурово, община Омуртаг - преносима кафеварка МАN от МВБ Трак енд Бъс България, представител на МАN;
6. Емил Щърцарков от гр. Ихтиман – часовник SCANIA от SCANIA България;
7. Христо Валдов от гр. Ихтиман - модел IVECO S-WAY NP от IVECO]8. Красимир Гладийски от гр. Пловдив - безжично зарядно Mercedes-Benz Charger от Silver Star, представител на Mercedes-Benz за България;
9. Синан Айтулов от гр. Омуртаг - безжично зарядно Mercedes-Benz Charger от Silver Star, представител на Mercedes-Benz за България;
10. Светослав Паунов от гр. София - преживяване на Формула 1 - Будапеща, Унгария

Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България честити наградите на всички печеливши!

Източник: truckexpo.eu
Коментари

Добави коментар

Реклама