Новини » Изложения

Къмпинг и караванинг експо 2022 стартира след седмицаAdmin13.04.2022г 

Къмпинг и караванинг експо 2022 стартира след седмица

Остава само седмица до старта на изложението “Къмпинг и караванинг експо” 2022. Повече от 50 са изложителите от България и съседните страни, които са заявили участие в събитието. На едно място ще бъдат показани най-добрите марки и продукти за къмпинг, караванинг и свободно време.

Ще бъдат представени последни модели кемпери от марките Hymer, VW, Morelo, Carthago, Eura Mobil, Laika, Dethleffs, Mobilvetta, Hobby и др. За първи път ще бъдат показани произведени в България каравани.

Ще могат да бъдат разгледани автомобили за свободно време от марките Peugeot, VW, Subaru и др. Сред изложителите ще бъдат Министерство на туризма и Асоциацията на къмпингите в България.

Ще има палатки и обордване за къмпинг и туризъм, включително и покривни палатки, лодки, соларни системи, глемпинг решения, артикули за деца, приключенска литература и още и още.

Къмпинг и караванинг експо е единственото в България специализирано изложение за къмпинг, караванинг и аутдоор. Неговото четвърто издание ще се проведе от 15 до 17 април в София на паркинга на хипермаркет Метро София 1 на бул. Цариградско шосе 7-11 км.

Организатор на Къмпинг и Караванинг Експо е Camping.bg, а медийни партньори са: Българско национално радио, списание Explorer, уебпортал BGtourism, OFFroad-Bulgaria, auto motor und sport България и Autobox.bg.

Посетителите ще имат възможност да участват в томбола с много награди. Входът за посетители е свободен.

Интернет страница на изложението: expo.camping.bg

Фейсбук събитие: https://www.facebook.com/events/276722761253243
Коментари

Добави коментар

Реклама