Новини » Спорт

Демонстрационно рали събира във Враца състезатели от цялата страна на 30 април



Admin27.04.2022г 

Демонстрационно рали събира във Враца състезатели от цялата страна на 30 април

Демонстрационно планинско рали по пътя за пещерата Леденика ще събере едни от най-добрите професионални състезатели по автомобилизъм на 30 април (събота) във Враца, съобщиха от общинския пресцентър.

Стартът на състезанието е в 10:00 часа на 4-километров участък от живописния път до пещерата и до хижа „Пършевица“ във Врачанския балкан. Организатори на събитието са Автомобилната федерация на България и община Враца.

В събота, заради осигуряване на безопасността на посетителите на спортната проява и на състезателите, движението по пътя за Леденика (от разклона за село Згориград) ще бъде затворен за движение на автомобили в интервала от 09:00 до 13:00 часа и от 14:00 до 17:00 часа, се посочва в съобщението от общината. За посетителите на пещерата и почивните станции във Врачанския балкан са предвидени коридори за безпрепятствено преминаване с автомобили. Часовите „прозорци“ за преминаване на автомобили по пътя извън състезанието са: до 09:00 часа; от 13:00 до 14:00 часа; след 17:00 часа, уточняват домакините на ралито.

Община Враца осигурява безплатен превоз за желаещите да посетят ралито, като извозването ще се осъществява от разклона за село Згориград (от 08:00 часа), където ще бъде обособен и паркинг за автомобилите. 

Източник: БТА




Коментари

Добави коментар

Реклама