Новини » Спорт

Живко Иванов от „Елхово рейсинг клуб“ с КТМ се класира на 2-то място в клас S 3 в Чехия



Admin11.07.2022г 

Живко Иванов от „Елхово рейсинг клуб“ с КТМ се класира на 2-то място в клас S 3 в Чехия

Живко Иванов от „Елхово рейсинг клуб“ с КТМ се класира на 2-то място в клас S 3 в поредния кръг от Европейския шампионат по Супермото във Високе мито (Чехия). Иванов завърши и в двата манша след победителя Джани Каторк (Франция) и пред естонеца Карл Так.
В SM Junior 85 Никола Досев от „НСА моторспорт“ завърши на 9-то място с 25 точки от двата манша, а Марио Георгиев от „Ябланица МХ“ е 15-ти с 13 точки.

Теодор Кабакчиев от отбора на „Еконт България“ завърши на 8-та позиция в „Red Bull Abestone“ в Италия – 4-ти кръг от Световния шампионат по хард ендуро на FIM . Германецът Мануел Летенбихлер от „Red Bull KTM Factory Racing“ записа 3-та поредна победа след успехите в Сърбия и Австрия. Втори е Били Болт от Великобритания от „Husqvarna Factory Racing“, а трети испанецът Марио Роман от „Sherco Factory Racing“.
„8-мо място в Световния хард ендуро шампионат – „Red Bull Abestone“! Беше много трудно състезание, с много изпитания. Бях много по-добър по скалите в сравнение миналата година, но все още имам много да уча. Благодаря на моя екип „Еконт“ за подкрепата!“, коментира Кабакчиев надпреварата.

В Открития шампионат на Чехия по мотокрос в Крамолин в клас МХ 85 Дани Цанков от „М6 Yamaha рейсинг тийм“ зае 10-то място в крайното подреждане, а в МХ 2 Данаил Стефанов от „Ябланица МХ“ е 27-ми.
Източник: БФМ




Коментари

Добави коментар

Реклама