Новини » Крими

На косъм от смъртта: луксозен автомобил помете паркираната на плаж колаAdmin11.08.2022г 

На косъм от смъртта:  луксозен автомобил помете паркираната на плаж кола

Група младежи се разминаха на косъм от смъртта, след като луксозен автомобил блъсна спряла кола в отбивка на пътя край Царево. Шофьорът е на 20 години, по информация на БНТ. Само няколко минути преди инцидента ударената от него кола била пълна с пътници. Инцидентът е станал на 9 август около 20 часа.

За неприятната случка разказа в социалната мрежа Ангел Ковачев, един от участниците в инцидента. Ето какво пише той:

"Датата е 09.08.2022, часът е 20:05, местоположението е между Ахтопол и Варвара на една отбивка, може би най-голямата отбивка там. С мои приятели бяхме паркирали двете си коли да си направим няколко снимки и като цяло да се нарадваме на красивата гледка. Броени минути след като паркирахме колите, с бясна скорост (над 100км/ч със сигурност) буквално след завой, ПРЕЛЕТЯ едно Порше във ВЪЗДУХА. Шофьорът на въпросното Порше е минал през тревата и може би е попаднал на бабунка, не мога иначе да си обясня как ще прелети така тази кола на равен терен", пише Ангел Ковачев.

Поршето се забива в колата на групата младежи - “Рено Сценик” и я прави, по думите на Ангел Ковачев, "на попара".

"След което Поршето продължава да лети и превърта по-напред, въртейки се до другата наша кола “Опел Астра” и за малко да премаже едно от момичетата там, което седи до нея. Да не говорим, че точно в този момент в Опела имаше 4 човека вътре и е чист късмет, че поршето се приземи толкова близо без щети по Опела и пътниците вътре", разказва още потърпевшият.

"За щастие всички са наред, цялата наша компания, както и шофьора на Поршето и неговият приятел вътре, но на чист късмет, защото 3ма от нас бяхме на секунди от това да се качим в Реното и да потеглим. Сами можете да се сетите, че ако бяхме в Реното в този момент, можеше и да не сме живи, да не говорим за момичето до Опела, което щеше да бъде премазано на косъм!", заявява още Ангел Ковачев. 

Източник: Дарик
Коментари

Добави коментар

Реклама