Новини » Изложения

Автосалон Париж 2022: Renault Group представяAdmin04.11.2022г 

Автосалон Париж 2022: Renault Group представя

Renault Group е единствената основна автомобилна група, която участва на Автосалон Париж 2022 с пълното си портфолио марки, в това число Renault, Dacia, Alpine и Mobilize.

От Renault Group обещават четири вълнуващи щанда с обща площ от над 3000 кв.м, както и наистина впечатляващ брой допълнителни активности във всеки един от изложбените дни до 23 октомври.

За първи път пред публика, на щанда на Renault ще бъдат представени Kangoo E-TECH Electric, както и концептуалните разработки Renault 5 Turbo 3E и Hippie Caviar Motel, а посетителите на салона ще имат възможност да се запознаят отблизо и с Megane E-TECH Electric, изцяло новият Austral E-TECH Full Hybrid, Arkana E-TECH Full Hybrid и концепцията Scenic Vision.

Основната новост при френската марка обаче е концепцията 4EVER Trophy, която демонстрира в голяма степен как ще изглежда наследникът на емблематичната четворка и неговата модерта интерпретация като изцяло електрически SUV от B-сегмента.

При Dacia новостите са свързани с изцяло новата корпоративна и моделна идентичност на марката, впечатляващата концептуална разработка Manifesto и специалната колекционерска модификация Mat Edition на емблемата Duster.

На щанда на Alpine премиери ще направят екстремната версия A110 R, както и концептуалната разработка Alpenglow, а при Mobilize акцентите ще бъдат Duo и Limo.

Олекотената версия Alpine A110 R разполага с 1.8-литров двигател с максимална мощност от 300 конски сили и с негова помощ е в състояние да предложи възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за едва 3.9 секунди. Mobilize Duo представлява двуместно изцяло електрическо четириколесно превозно средство с основно предназначение за употреба в градска среда под формата на решение за споделена мобилност. Благодарение на компактните си размери (дължина 2.43 м, ширина 1.30 м и височина от 1.46 м) обещава отлична маневреност и лесно паркиране.

Задвижващата система на Duo, свободният пробег на който е 140 километра, е изпълнена с един електромотор за задните колела, а потребителите ще могат да избират между две негови модификации- с максимална скорост на движение от 45 км/ч (пригоден за употреба от лица от 14 години нагоре) и 80 км/ч.

Източник: auto-press.net
Коментари

Добави коментар

Реклама