BGWebCounter

Новини » Автоновини

"София Мото фест" в подкрепа на донорството


Admin08.06.2023г 

"София Мото фест" в подкрепа на донорството

Софийските мото клубове чрез Сдружение „София МС 22“ организират първото по рода си благотворително мото автомобилно шоу, което ще премине под знака на разтупкваща сърцето кауза – популяризиране на Националната кампания в подкрепа на донорството и трансплантациите- „Да! За живот!“

Мото автомобилният фест ще се проведе в периода от 23 до 25 юни 2023 г. в парка до Терминал 2 на летище София. Съорганизатори са Фондация „София-европейска столица на спорта“, „СОФ Кънкет“ АД-Sofia Airport и СО-район „Слатина“ и е подкрепено от Столична Община, Министерство на спорта, Министерство на туризма, Министерство на културата и Министерство на здравеопазването.

Върху площ от над 100 декара, която е една от най-забележителните запазени зелени богатства на гр. София, ще бъдат представени от официалните вносители най-новите модели мотоциклети, автомобили, камиони, автобуси, кемпери и каравани, ATV, UTV, велосипеди. Също така ще бъдат изложени всички видове аксесоари и принадлежности за мотори, автомобили, камиони, планински и морски туризъм.

По време на събитието, организаторите предоставят площ на БФАС за представяне на Блгарския автомобилен спорт, както и възможност за демонстрации на състезателни автомобили.

Всички участващи на това прекрасно събитие ще имат възможноста да бъдат представени пред многобройната публика на феста.

Желаещите да се запишат могат да направят това на e-mail: office@bfas.bg или на телефон 0897 79 60 79

Източник: bfas.bg

 



Коментари

Добави коментар