Новини » Любопитно

Почивните дни преминаха под знака на изложението в Sofia Airport Park



Admin26.06.2023г 

Почивните дни преминаха под знака на изложението в Sofia Airport Park

Sofia Airport Park – на летището можеха да се видят суперавтомобили, специално селектирани ретро автомобили, предоставени от клуб "AvagarD Classic", специализирани държавни автомобили, предоставени от НСО, както и много активности за малки и големи.

Софийските мото клубове чрез Сдружение „София МС 22“, организираха първото по рода си благотворително мото-автомобилно шоу, което премина под знака на каузата за популяризиране на Националната кампания в подкрепа на донорството и трансплантациите - „Да! За живот!“ .Събраните средства ще се използват за закупуване на животоспасяващо медицинско оборудване.

В рамките на събитието стартира и Premium Rally София – Свети Влас на 23.06.23г. с над 60 супер автомобили, които  направиха и парадна обиколка в самото събитие около публиката и експонатите, след което се отправиха към затворена отсечка за церемониалния старт. На същата отсечка следват демонстрациите с шоу и състезателни автомобили.

Шоуто балансира между стънт с мотори, мотокрос, ретро автомобили и мотоциклети. Невероятният парк и наличното в него на езеро благоприятстват за демострацията и възможностите на всички прекрасни машини и майсторството на тези, които ги управляват – BMX скокове и дрифт с автомобили. Подготвена беше и вълнуваща концертна програма, включваща десетки от най-обичаните български артисти. Богата гама от музикални стилове се обединяват заедно, за да отправят своя призив „Да! За живот!“. 

На място на фестивала беше обозначена зона, в която различни производители на мотори представиха избрани от тях модели, като на посетителите на фестивала беше дадена възможност да ги разглеждат и снимат отблизо.

Зоната за автомобили даде възможност възможност на различни производители на автомобили да представят избрани от тях модели, да разглеждат и снимат колите, както отвън, така и отвътре.

Отсечката между Терминал 1 и Терминал 2 на Летище "София" беше затворена за стънт с мотори, мотокрос, майсторството на тези, които ги управляват – BMX скокове и демострации с автомобили. Посетителите на фестивала наблюдаваха демонстрациите от специални, обезопасени места, за да бъде гарантирано едно приятно и изпълнено с адреналин преживяване.




Коментари

Добави коментар

Реклама