Новини » Автоновини

Движението в посока Пловдив на АМ „Марица“ ще е в скоростната лента от 66-ти до 68-ми кмAdmin21.08.2023г 

Движението в посока Пловдив на АМ „Марица“ ще е в скоростната лента от 66-ти до 68-ми км

До 24 август движението в участъка между 66-ти и 68-ми км на АМ „Марица“, в посока Пловдив, ще се осъществява в скоростната лента. Във връзка с необходимост от извършване на ремонтни дейности се налагат следните ограничения:

За гаранционен ремонт на фугите на моста над р. Харманлийска ще бъде ограничено преминаването в активната лента.

През следващата седмица – от 25 август до 2 септември, за гаранционни ремонтни дейности на надлеза над общинския път за Поляново ще бъде ограничено движението в платното за Пловдив по активната и скоростната лента на АМ „Марица“ между км 57-ми и 59-ти км. Трафикът ще се пренасочва в аварийната лента.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да карат внимателно, да следват стриктно поставената пътна сигнализация и ограничението на скоростта, да спазват дистанция, да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Коментари

Добави коментар

Реклама