Новини » На път

От 24 август до 14 септември се ограничава движението по участък от пътя за СуходолAdmin22.08.2023г 

От 24 август до 14 септември се ограничава движението по участък от пътя за Суходол

От 8 ч. на 24 август до 18 ч. на 14 септември т. г. ще бъде ограничено движението в град Перник по участък от път III-1801 кв. Суходол - Мало Бучино - Големо Бучино - кв. Мошино – Перник. За реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа на града се затварят улиците, които съвпадат с трасето на третокласния път. Ще бъде ограничено движението в отсечката от кръстовището на ул. „Младен Стоянов“ и ул. „Хавана“ до кръстовището на ул. „Олег Кошевой“ и отклонението за Гробищен парк „Мошино“.

Трафикът ще се пренасочва по обходни маршрути:

Перник - Дивотино - Люлин - Големо Бучино;
Перник - АМ „Струма“.
Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да спазват правилата за движение, да карат внимателно, спазвайки дистанция и със съобразена скорост, да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент. Шофирането под въздействието на емоции не гарантира по-кратко пътуване, но застрашава живота и здравето на всички останали, които спазват правилата.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Коментари

Добави коментар

Реклама