Новини » На път

Шофьорите да се движат с повишено внимание по Северната скоростна тангентаAdmin23.08.2023г 

Шофьорите да се движат с повишено внимание по Северната скоростна тангента

От днес – 23 август, до 19 септември т. г., в участъка от 8-ми до 10-ти км на Северната скоростна тангента, в посока Калотина, се ограничава движението в аварийната и активната лента. Трафикът се осъществява в изпреварващата лента. Временната организация на движението е за изграждане на пътни връзки към нова бензиностанция. За осигуряване на безопасността скоростта е ограничена до 70 км/ч в отсечката след пресичането с ул. „Чепинско шосе“ в посока Калотина /при 8-ми км/ на Северната скоростна тангента.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да карат внимателно, като следват стриктно поставената пътна сигнализация и ограничението на скоростта, да спазват дистанция, да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието по републиканските пътища.

Източник: api.bg
Коментари

Добави коментар

Реклама