Новини » Автоновини

Seat чества 40-тата годишнина на Ibiza със специална версияAdmin12.02.2024г 

Seat чества 40-тата годишнина на Ibiza със специална версия

Seat отбелязва 40-ата годишнина на Ibiza с пускането на лимитирана серия, наречена Seat Ibiza FR Anniversary Edition. Именуван на популярния испански ваканционен остров, Ibiza е с ключово значение в историята на Seat, с над шест милиона продадени бройки в пет поколения от пазарния дебют през 1984 г., преди придобиването на компанията от Volkswagen. Първото поколение Ibiza представлява важен етап за марката, тъй като е първият автомобил, разработен самостоятелно без подкрепата на Fiat. Забележително е, че проектът Ibiza включва сътрудничество с известни партньори като Джорджето Джуджаро за външния дизайн, Karmann за интериорния дизайн и Porsche за задвижващия агрегат. По това време са създадени и уникални варианти като Ibiza кабриолет и модел с два двигателя.

В допълнение към представения по-рано Seat Ibiza Style Edition през януари 2024 г. ще бъде пуснат нов ексклузивен специален модел, базиран на популярната линия на оборудване FR. Seat Ibiza FR "Anniversary Edition" може да се похвали с нови характеристики, включително уникална цветова опция, ексклузивни алуминиеви джанти и отличителни дизайнерски елементи. Екстериорният дизайн е подчертан от цвета на каросерията Graphene Grey, 18-цоловите алуминиеви джанти Cosmo Grey и лазерно гравираното лого Anniversary Limited Edition на В-колоната.

В интериора клиентите могат да изберат текстилни спортни седалки. Ексклузивно за този специален модел е новата матова тъмна алуминиева повърхност на вратите и централната конзола, както и лазерно гравираното лого Anniversary Limited Edition на прага на вратата. Seat Ibiza FR "Anniversary Edition" ще се предлага от края на февруари. Подробности за цените все още не са оповестени.

Източник: Факти.бг
Коментари

Добави коментар

Реклама