Новини » Автоновини

На 12 и 13 март от 9 ч. до 18 ч. се променя движението за Бургас на АМ „Тракия“ в района на Чирпан



Admin12.03.2024г 

На 12 и 13 март от 9 ч. до 18 ч. се променя движението за Бургас на АМ „Тракия“ в района на Чирпан

От 9 ч. до 18 ч. днес се променя организацията на движение в платното за Бургас на АМ „Тракия“ в участъка между пътните възли „Плодовитово“ /при км 165/ и „Чирпан“ /при км 174/. Ще бъде ограничено и движението по пътната връзка на АМ „Марица“ в посока Бургас.

Трафикът в посока Бургас ще се пренасочва по обходен маршрут: от п. в. „Плодовитово“ по път III-666 Оризово - Плодовитово - по път II-66 Плодовитово – Чирпан – по път III-664 от Чирпан до п. в. „Чирпан“ и обратно на АМ „Тракия“.

Временната организация на движение е за проверка на дясното платно в участъка от АМ „Тракия“, преди изтичане на гаранционния срок на извършените ремонтни дейности.

На 13 март /сряда/ от 9 ч. до 18 ч. ще бъде ограничено движението в платното за Бургас в участъка от пътен възел „Чирпан“ /при км 174/ до пътен възел „Свобода“ /при км 184/. Трафикът ще се пренасочва по обходен маршрут: по път III-664 от п. в. „Чирпан“ до Чирпан и по път II-66 Чирпан до п. в. „Свобода“ на АМ „Тракия“.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да карат внимателно със съобразена скорост, да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка и зимното поддържане на републиканската мрежа от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. Целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието по републиканските пътища.




Коментари

Добави коментар

Реклама