Новини » Изложения

Изложението Automechanika във Франкфурт отваря врати на 10 септември



Admin09.09.2024г 

Изложението Automechanika във Франкфурт отваря врати на 10 септември

Automechanika все още е място, където могат да се установят бизнес контакти и дори веднага да се подпишат договори. Дори в ерата на глобалното село, лично установените отношения са важни за предприятията от автомобилния бранш.

Какво и кого ще видим на изложението Automechanika 2024?
В тазгодишното изложение ще участват производители на резервни части, електронни системи, софтуер, както и доставчици на сервизни услуги. Сред изложителите ще бъдат както глобални гиганти, така и търсещи подкрепа от инвеститори стартъпи. Разбира се, основната тема на изложението ще бъде трансформацията към устойчива автомобилна индустрия. На изложението ще бъдат представени решения, целящи намаляване на емисиите на CO2, както и съвременни технологии, подпомагащи рециклирането, фабричната регенерация и повторното използване на материали. Участниците ще имат възможност да видят на живо системи и компоненти, използвани в електрически, хибридни и дори автономни превозни средства.

Automechanika 2024 не е само изложбени щандове, но и богата съпътстваща програма. Участниците ще имат възможност да вземат участие в многобройни дискусионни панели, семинари и работилници, водени от експерти от различни области. Тематиката на тези събития ще обхваща, наред с други, бъдещето на автомобилните сервизи, променящите се правни разпоредби в областта на автомобилната индустрия и предизвикателствата, свързани с внедряването на нови технологии.

Automechanika Frankfurt е събитие, което от години привлича множество посетители, професионално ангажирани в автомобилния пазар. Нищо не показва, че рангът на това изложение ще се влоши така, както се случва с изложенията, строго предназначени за автомобили. Автомобилният бизнес все още се нуждае от директни, международни контакти в различни части на света. В случая с Европа, именно франкфуртското изложение Automechanika е задължителна точка в календара.

Изложението Automechanika ще се проведе от 10 до 14 септември 2024 година в изложбения център във Франкфурт на Майн.

Author: MotoFocus




Коментари

Добави коментар

Реклама