Новини » Изложения

Иновации за независими сервизи от Waeco могат да се видят на изложението във Франкфурт



Admin10.09.2024г 

Иновации за независими сервизи от Waeco могат да се видят на изложението във Франкфурт

Тазгодишното изложение Automechanika 2024 ще стане арена за представяне на най-новите решения на фирма Waeco – лидер в областта на сервизирането на автомобилни климатични системи. Централна точка на изложбата ще бъде дебютът на новото поколение сервизни станции от серията ASC.

Ново поколение станции ASC серия 7
Функциите на новите станции позволяват по-бърза диагностика и обслужване. Новата система за управление на станцията е отговор на нуждите на съвременните сервизи.

В отговор на нарастващото търсене на пазара за устойчиви решения, Waeco въвежда продукти за превозни средства със система CO2, включително комплекти за модернизация на съществуващи станции и специализирани единици за обслужване на автомобили с CO2 като хладилен агент.

В отговор на нарастващото търсене на резервни части, Waeco разширява своята оферта за вторичния пазар, въвеждайки, наред с други, резервни части за превозни средства марка Tesla. Благодарение на това, сервизите имат достъп до пълна гама от компоненти.

Технически демонстрации и интерактивни презентации на живо
По време на изложението Waeco ще организира демонстрации на живо, представяйки, наред с други, техники за справяне с повреди на компресори, включително промиване на климатични системи и методи за избягване на повреди на е-компресори. Тези презентации ще бъдат не само възможност за виждане на новите технологии в действие, но и образователна платформа за специалисти от индустрията.

Фирма Waeco кани всички заинтересовани на своя щанд, номер C35 в зала 9.0, където ще може лично да се запознаете с характеристиките на въвежданите новости, да разговаряте с експерти и да видите новите продукти в действие. Automechanika 2024 е събитие, което съчетава най-новите технологии с практическо приложение в автомобилната индустрия, а офертата на фирма Waeco е пример за това как модерните решения могат ефективно да подпомогнат развитието на автомобилните сервизи.

Източник: MotoFocus




Коментари

Добави коментар

Реклама