Новини » Спорт

10-ти юбилеен турнир PEUGEOT ROLAND-GARROS 2009



12.05.2009г 

10-ти юбилеен турнир PEUGEOT ROLAND-GARROS 2009 За десета поредна година София Франс Ауто, съвместно с Automobiles Peugeot и Havas Sports & Entertainment организират най-големия тенис турнир за любители в България –PEUGEOT ROLAND-GARROS.
Юбилейното издание на турнира ще се проведе на 16 и 17 май 2009 г. в тенис клуб “Малееви”.
Началото на срещите е в събота, 16.05.2009 г. от 10:00 часа. Полуфиналите и финалът ще се играят в неделя, 18.05.2009 г. съответно от 14:00 часа и от 15:00 часа. Формулата на игра е смесени двойки, които ще играят на принципа на директната елиминация в два от три тай-брека. Полуфиналите и финалът се играят в три от пет тай-брека. Наградата за двойката-победител е традиционното пътуване до Париж за 5 дни (Франция) и VIP-посещение на турнира Roland-Garros в Париж на 24 май 2009 г. Специалната награда –
пътуване до Париж за 4 дни и посещение на Международния тенис турнир ROLAND-GARROS на 29 май 2009 г.
, ще бъде връчена на най-успешно представилия се клиент на София Франс Ауто. Финалистите и полуфиналистите ще получат приз ROLAND-GARROS и много награди. За всички участници в турнира е предвидена и томбола с множество предметни награди, осигурени от София Франс Ауто и официалните партньори на Peugeot за турнира –CarreBlanc, Dunlop, La Griffe. По случай 10-тото юбилейно издание на турнира, София Франс Ауто организира и турнир на шампионите. В него ще участват победителите от предишните издания на турнира. Най-добрите тенисисти, доказали се в турнира PEUGEOT ROLAND-GARROS от основаването му до 2008 г., ще спорят за 10-годишната титла в неделя. За всички тях са подготвени специални подаръци и награди. По време на състезанието в тенис клуб “Малееви” ще бъдат изложени най-новите модели от гамата на Реugeot –207CC, 308СС, 407coupe, 4007, както и последните модели мотопеди и велосипеди Peugeot. Както всяка година ще бъде организиран и тест-драйв център за участниците и почитателите на марката. Peugeot и спорта - едно дългогодишно приятелство Турнирът PEUGEOT ROLAND-GARROS се организира в много държави по света, като събира хора от различни възрасти и с различни професии, чиято обща страст е тенисът и марката Peugeot. Страните-организатори на PEUGEOT ROLAND-GARROS през 2009 са България, Македония, Словакия, Франция, Уругвай и Чили Още в първите години на съществуването си, Марката се обръща към спорта, като символ на способността й да приема предизвикателствата. Освен тенис, днес тя поддържа още автомобилен спорт, ръгби и голф. Този избор произтича от близостта между ценностите, в които вярва Peugeot и ценностите, които изразяват тези дисциплини. Със своята динамика и елегантност, тенисът се налага, още през 70-те години, като един от естествените начини за изразяване на Peugeot. Воден от желанието да поддържа този спорт, през годините Peugeot използва различни форми, според спонсорските си програми.
Срещите Peugeot Roland-Garros
Извън статута си на официален автомобилен партньор на международния турнир Roland-Garros и за да задълбочи сътрудничеството си с Френската Федерация по Тенис, през 1996 година Peugeot създава турнира PEUGEOT ROLAND-GARROS за смесени двойки – аматьори. Състезанието дава възможност на Марката и нейната мрежа да се срещнат със спортисти, споделящи едни и същи ценности, а именно спортсменски дух и приятелство. От създаването му досега, в PEUGEOT ROLAND-GARROS са участвали над 40 000 тенисисти в цял свят.


Коментари

Добави коментар

Реклама