Новини » На път

Продължават реконструкциите на столичните улици и булеварди



13.05.2009г 

Продължават реконструкциите на столичните улици и булеварди Във връзка с извършване на реконструкции и рехабилитация на улици и булеварди на територията на столицата, отдел “Пътна полиция” - СДВР, информира гражданите и гостите на гр.София:
До 14 май
се забранява движението на пътни превозни средства по ул.”Солунска” в участъка от бул.”Витоша” до ул.”Граф Игнатиев”.
На 15 май от 8 до 20 часа
, се забранява движението на пътни превозни средства по ул.”Иван Денкоглу” в участъка от “Ангел Кънчев” до ул.”Христо Белчев”.
От 16 до 17 май
се забранява движението на пътни превозни средства по ул.”Христо Белчев” в участъка от ул.”Алабин” до ул.”Солунска”.
До 17 май
се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по бул.”Хр.Колумб”, между ул.”Неделчо Бончев” и ул.”Продан Таракчиев”.
От 1 май до 31 декември
се забранява влизането на пътни превозни средства по южното платно на бул.”М.Луиза”, между бул.”Хр.Ботев” и ул.”Струга”. Движението ще се извършва двупосочно в северното платно.
До 27 май
се забранява влизането на пътни превозни средства по локалното платно на бул.”Кл.Охридски”, между ул.”Канарче” и бул.”Андрей Ляпчев”.
От 14 февруари 2008г.
се забранява влизането на бетоновози по бул.”Цариградско шосе”, бул.”Пейо К.Яворов”, бул.”Никола Й.Вапцаров”, бул.”Драган Цанков”, бул.”Черни връх” и ул.”Свети Наум”. / По Наредбата на СО-ОБД /.
От 12 декември 2008г.
до 1 септември 2011 година се забранява движението на пътни превозни средства по южното платно на бул.”Княгиня Мария Луиза” /посока център/, в участъка между надлез “Надежда” и ул.”Опълченска”, като движението ще се извършва в локалното южно пътно платно в две ленти за движение. Движението на пътни превозни средства от бул.”Арсеналски” в посока бул.”Джеймс Баучер” се извършва в една лента и в две ленти в посока център. До 2012 г.движението на пътни превозни средства по бул.”Черни връх” от бул.”Св.Наум” в посока НДК и обратно, ще се извършва двупосочно в източното платно на бул.”Черни връх”.
Стеснени улици:
От 30 март до 29 май , поради реконструкция на водопровод ще бъде затворено за движение на ППС, северното платно на ул.”Цар Иван Асен”, между ул.”Светослав Тертер” и ул.”Мануш войвода”. До 31 май стеснен за движение ще бъде бул.”Цар Борис ІІІ”, платното посока изход/западната лента/, в участъка от бул.”Н.Петков” до спирка ”Шипка”. От 1 април до 1 ноември 2009г. бул.”Иван Гешов” /най южната лента/, между бул.”Цар Борис ІІІ” и ул.”Ами Буе”. Стеснено е платното за движение на тунела “Люлин”, в участъка между бул.”Добринова скала” и тунела посока център. За да не се създават задръствания и затруднения при придвижване, отдел “Пътна полиция” – СДВР съветва гражданите и гостите на града да изберат обходни маршрути за движение, да спазват разпорежданията на органите на полицията и въведената временна организация на движение.


Коментари

Добави коментар

Реклама