Новини » Автоновини

Награди от играта на Autoplanet1.com



18.05.2009г 

Награди от играта на Autoplanet1.com Майската игра на автомобилен портал
Autoplanet1.com
приключи. Автомобилни аксесоари с доказано качество от

«Спас Кирилов Цветанов»ЕООД

печелят потребители с никове: -
evgeni.kaev
в категория «Потребител, започнал най-много стойностни и смислени схеми» и по-точно за «Ръководства за експлоатация, поддръжка и ремонт на автомобили»; Той печели: ДОБАВКА МАСЛО – премиум, Добавка ИНЖЕКЦИОННИ СИСТЕМИ, Спрей почистване на спирачни дискове, Препарат за табло, кожа, дърво, пластмаса, Паста с восък и тефлон. -
R.Panev
в категория «Най-полезен отговор» за съвет, относно датчик на колянов вал със 131 преглеждания ; Той печели: ДОБАВКА МАСЛО – премиум Шампоан и течна вакса концентрат 1/20 АБРАЗИВНА ПАСТА за премахване на драскотини и асфалт -
POLI-POLI
за потребител, започнал една от темите с най-много отговори, относно ръководство за Фиат Пунто. Той печели: ДОБАВКА МАСЛО – премиум Спрей универсален, почистващ гума,табло, пластмаса, текстил и др.
Победителите ще получат наградите си от спонсора на играта «Спас Кирилов Цветанов» ЕООД , след като изпратят координатите си на gitarama@autoplanet1.com.
На спечелилите- Честито! За всички редовни потребители на автомобилен портал Autoplanet1.com екипът ще предостави още един шанс за придобиване на качествена автомобилна козметика. Очаквайте подробности!


Коментари

Добави коментар

Реклама