Новини » Автоновини

BMW M3 представя специален пакет Edition в четири варианта



02.06.2009г 

BMW M3 представя специален пакет Edition в четири варианта От юли 2009 г. BMW M GmbH въвежда на пазара специален
BMW M3 Edition
, който ще се предлага в четири варианта. Моделът ще бъде в производство само шест месеца и се отличава с подобрено окачване, ексклузивен външен и вътрешен дизайн, специални цветови комбинации и най-добрите характеристики на BMW М моделите.
BMW M3 Edition
е разработен на базата на BMW M3 Купе и се предлага в четири варианта - Alpine White – бял неметалик, Черен неметалик, Dakar Yellow неметалик и Monte Carlo Blue – тъмно синьо металик. Цветовата гама и дизайнът на интериора са специално разработени, за постигане на цялостно излъчване и перфектна хармония. Допълнителен акцент в дизайна са външните декоративни елементи изработени от хром - BMW Individual High-Gloss Satin Chrome Отворите на предния капак при всички модификации са черни, а бъбрековидната BMW радиаторна решетка, страничните отвори за въздух, както и двойната тръба на ауспуха са покрити с елоксиран хром. Капаците на специалните М странични огледала са с черни капаци и се свързват с А колоната с двойни рамена в цвета на купето. Цветовете и материалите използвани в интериора са също индивидуални. Допълнителен акцент в интериора са М прагове на вратите оцветени, в черно и бяло с логото на “M3“. За още по-впечатляващ външен вид BMW M3 Edition се предлага със специални 19-инчови M ковани алуминиеви джанти в черен или сребрист цвят. За още по-спортен вид и стил допринася специалното M окачване, което позволява снижаване на цялата каросерия с 10 мм. Пакетът Edition на BMW M3 изключително точно отразява превъзходната динамика на шофиране и концепцията, вдъхновена от моторните спортове, която стои в основата на BMW М. Моделът се задвижва от
V-образен осемцилиндров двигател BMW M3, с обем 4.0 литра
, който доставя максимална мощност от
309 кВт/420 к.с.
Мощността се предава към задните колела посредством шест степенна скоростна кутия, включена в стандартното оборудване или предлаганата като опция M скоростна кутия тип Drivelogic с двоен съединител, която увеличава цялостната ефективност и динамика на BMW M3. В този случай ускорението от 0-100 км/ч се постига за 4.6 сек. (при шест-степенна ръчна скоростна кутия за: 4.8 сек. ), а средният разход на гориво в ЕС тестови цикъл е 11.9 л/100км (при шест-степенна ръчна скоростна кутия: 12.4 л/100км). BMW M3 се предлага стандартно с олекотен карбонов покрив. Като опция могат да бъдат поръчани Електрически контрол на амортисьорите (Electric Dampers Control) и M Drive меню, което позволява на водача да променя настройките на окачването и задвижването според индивидуалните си предпочитания и стил на шофиране.


Коментари

Добави коментар

Реклама