Новини » Изложения

Fiat и Lancia на Автомобилен салон София 2009



09.06.2009г 

Fiat и Lancia на Автомобилен салон София 2009 На предстоящия Автомобилен салон София 2009, официалният вносител на
Fiat и Lancia
за България, “Ауто Италия ЕАД”, ще представи най-новите предложения на двете италиански марки на площ от 365 м2, в зала 1 на Интер Експо Център. Изграден изцяло в духа на „новия” Fiat, щандът на марката ще зарадва посетителите с цялото разнообразие на обновената си гама. Lancia от друга страна ще направи своето триумфално завръщане на най-големия български автомобилен форум.
Акцент на щенда на Fiat ще е специалната серия Fiat 500 byDIESEL.
Лимитираната серия излезе на пазара през октомври 2008 г. и е дело на Fiat Style Centre и дизайнера на DIESEL Ларс Шварц. Безпогрешно ще разпознаете специалния зелен цвят DIESEL. Освен в екстериора, дизайнерите са поработили здраво и в интериора, включващ специална тапицерия от плат деним (с жълти обшивки), брандиране с логото на DIESEL. Логото е специално гравирано върху инструменталния панел (на жълт фон) и върху скоростния лост. Специални джобове, напомнящи за петия джоб на джинсите DIESEL са декорирани на предните седалки. Специалната серия 500byDIESEL на изложението е представена с 1,4 литра бензинов двигател, с максимална мощност от 100 к.с. На щандът ще е и стандартния Fiat 500 с 1,2 литра бензинов двигател с мощност от 69 к.с. в комбинация с автоматична предавателна кутия Dualogic, с ниво на оборудване Lounge, с включени интегрирана комуникационна система Blue&Me с Bluetooth, 7 въздушни възглавници, стъклен покрив, автоматичен климатик.
Другите експонати на щанда на Fiat ще са:
Fiat Panda 1,2 (60 к.с.); Fiat Panda Cross 1,3 MultiJet (70 к.с.); Fiat Sedici 1,4 (107 к.с.) и ниво на оборудване Emotion; Fiat Grande Punto 1,2 (65 к.с.); Fiat Bravo 1,4 (90 к.с.); Fiat Linea 1,4 T-jet (120 к.с.).


Коментари

Добави коментар

Реклама