Новини » Изложения

Еxeo бе представен на щанда на Seat



15.06.2009г 

Еxeo бе представен на щанда на Seat Еxeo, новата спортна лимузина на Seat бе представена на щанда на марката на „Автомобилен салон София 2009". "Той е от голямо значение за марката, тъй като с него стъпваме в новия за нашата гама сегмент – D", заяви Антониос Халбес, директор международно бизнес развитие в Аутотехника, представител на испанския бранд у нас. Гордеем се с този модел, тъй като той представя нашия ангажимент да инвестираме в бъдещето, за да подсигурим позициите си на пазара. Щандът на Seat бе изпълнен в емоционалния дух на марката, а представянето на модела бе поверено на атрактивни девойки, предрешени в полицайски униформи.
Най-важните отличителни черти на тази спортна лимузина са дължината от 4,6 м, съчетана с типичния за марката спортен дизайн. Освен това в нея са интегрирани най-новите технологии в автомобилния бранш.
Новият Еxeo ще се предлага с два бензинови двигателя с макс. мощност 150 к.с. и 200 к.с., както и два дизелови с комън рейл от последно поколение (143 к.с. и 170 к.с.). И четирите мотора са с турбокомпресор, но пък производителите обещават нисък разход на гориво и екологичност. Продажбите на модела у нас започват още от този месец с базова цена от 36 490 лв. с начислени всички такси. Пресцентър Автосалон София 2009


Коментари

Добави коментар

Реклама