Новини » Изложения

Новият SEAT Exeo – вече в продажби и в България



16.06.2009г 

Новият SEAT Exeo – вече в продажби и в България На автмобилното изложение София 2009 (13-21 юни) SEAT и Autotechnica Ltd. представят
за първи път новият Exeo пред българската публика
. С този нов спортен седан от средния клас испанският производител разширява моделната си гама, като предлага
за първи лимузина във важния сегмент на седаните от средния клас
. С Exeo SEAT представя автомобил за клиентите от средния клас, които търсят
динамика и спортно усещане
. В допълнение компанията има и кола, която да предложи на своите клиенти, търсещи ъпгрейд от досегашните си компактни лимузини. Exeo е любопитна алтернатива и за компании, търсещи вариант за обновяване на фирмения автопарк, които държат на високото качество, търсят удоволствие от шофирането, но за които разходите, цената на придобиване, екологията и средната консумация на гориво са не по-малко важни.
Най-важните отличителни чети на тази спортна лимузина с дължина от 4,60 метра са :
-динамичният и елегантен дизайн; -много агресивното и сигурно поведение на пътя; -високият комфорт и динамично-спортен звук на двигателите. Новият Exeo ще се предлага с два бензинови двигателя (от 110kW / 150 к.с. до 147 kW / 200 к.с.) и два дизелови Common rail от последно поколение (от 105 kW / 143 к.с. до 125 kW / 170 к.с.). И четирите двигателя са с турбо. Това означава повече мощност и по-нисък разход и изгорели вредни газове. Всички двигатели на Exeo изпълняват бъдещата директива за изгорели газове Euro 5. По отношение на допълнителното оборудване Exeo предоставя навигационна система от най-ново поколение, нова инфотейнмънт система в купето с поддръжка на MP3, MPEG4 и свързване на IPOD, USB и Bluetooth, както и за първи люк на покрива със соларна батерия за захранване на вентилацията в купето. Четирираменното предно окачване, както и трапецовидният заден мост гарантират
спортно усещане от шофирането и агресивно пътно поведение
. Новият Exeo предоставят топ качество и най-новите технологии. Автомобилът ще се произвежда във фабриката Марторел край Барселона, Испания при същите прецизни и гарантираши качеството работни процеси, чийто резултат е и водещата позиция на Ibiza в нейния сегмент.
Новият SEAT Exeo ще е в продажби от юни 2009 година и ще се предлага в три версии Reference, Stylance и Sport с базова цена от 36 490 лева.



Коментари

Добави коментар

Реклама