Новини » Автоновини

Hyundai i20 с три врати води по пътя към достъпното качество



01.07.2009г 

Hyundai i20 с три врати води по пътя към достъпното качество Този месец марката Hyundаi ще предложи на клиентите си още едно допълнение към гамата на новият модел i20. Това е версията с три врати, която бе показана на изложението в Женева. Очаква се битката с конкурентите да е доста oспорвана заради по-доброто ниво на оборудване и икономичност, които предлага моделът на достъпна цена.
Новият модел ще запази трите нива на оборудване, които го позиционират над ключови европейски конкуренти в този клас.
Така например в Германия нивото „Класик” е с 11,5 цента по-евтино от средното за сегмента, но с по-богато оборудване от конкурентите. Цялостното ниво на безопасност е много високо като моделът спечели 5 звезди в тестовете на EURO NCAP, по рано тази година. Този ключов приоритет за марката на практика се изразява в множество системи за сигурност като странични завеси, активни подглавници, 4 дискови спирачки във всички нива на оборудване и много други, които са чужди на някои от конкурентите. В допълнение позиционирането на автомобилът толкова високо като стойност се дължи и на
икономичността и намалените вредни емисии
. Очакваният да стане бестселър нов двигател с обем 1,2 л. е по-лек и икономичен, сравнен с тези на конкурентите и е с емисии от само124 г./км и комбиниран разход от 5,2 л./100 км. Подобни са данните и на двигателя с обем 1,4 л. и 75 к.с. с 116 г/км. и комбиниран разход от 4,4 л/100 км. Алън Ръшфорт, вице-президент на Hyundai Motor Europe коментира: „В този труден финансов климат, клиентите търсят марка, на която могат да се доверят, че ще им осигури надеждни и достъпни автомобили с добро ниво на оборудване. Hyundai в Европа все повече се разпознава като марка, притежаваща тези елементи, а моделът i20 с три врати още повече затвърждава тази представа. Неговата конкурентоспособност ще продължи пътя на увеличаващият се дял на марката в Европа, където за първите 5 месеца имаме 2,3%, в сравнение с 1,7% през изминалата година” .


Коментари

Добави коментар

Реклама