Новини » Автоновини

BMW Кабриолет за изключителни голф умения в първият Pro-Am голф турнир в България



03.07.2009г 

BMW Кабриолет за изключителни голф умения в първият Pro-Am голф турнир в България BMW Серия 1 Кабриолет може да спечели някои от участниците в Първия международен Голф Турнир за професионалисти и аматьори (Pro-Am). Турнирът, организиран от Асоциацията на професионалните голф играчи в България (PGA), започва на 3 юли и ще продължи до 5 юли 2009 г. на голф игрището Blacksearama, край Балчик. Участие ще вземат 18 отбора, във всеки от които участват по един професионалист и трима аматьори.
На 5 юли 2009 г. 18-те професионалисти от отборите ще имат възможността да се състезават за голямата награда на съревнованието „Hole in One”
, което представлява опит за директно попадение от 198 м. разстояние. Играе се за попадение само в една дупка. Наградата за участникът, който успее да се справи със задачата е автомобил BMW Серия 1 Кабриолет, предоставена от Варна Карс, официален дилър на BMW. Наградният фонд, осигурен от организаторите на турнира, предвижда за класиралите се на първо, второ и трето място професионалисти парични награди, а за аматьорите заели призови места - предметни.


Коментари

Добави коментар

Реклама