Новини » Автоновини

Изборът на автомобил и характерът на шофиране зависят от зодията – първа част



06.07.2009г 

Изборът на автомобил и характерът на шофиране зависят от  зодията – първа част
Овните
са ентусиасти, готови всеки миг да се втурнат в ново начинание. Имат силна воля, често ги обвиняват, че са твърдоглави. Хрумне ли им нова идея, спиране няма. Обичат бързите коли, които бързо набират скорост и с лекота надминават останалите по пътя. Овните не понасят да се влачат в дълга колона, непременно трябва да са отпред, колата им лети, дори когато не е на магистрала. Много овни са родени за автомобилни състезатели.
Телците
изпадат в блаженство, когато са сред зеленината и тишината на природата. Най-добре се чувстват в безшумни, практични, ненатрапчиви с външния си вид коли със зелен цвят (няма да мине много време и ще започнат да възприемат колата като живо същество, ще й дадат име).Те обаче са си много добре и без кола - обожават да ходят пеша и да слушат шумоленето на листата.
Близнаците
често правят по няколко неща едновременно, всеки миг могат да изоставят онова, с което са се занимавали и да хукнат след нещо друго. Обичат луксозните вещи, включително и луксозните коли с ярки цветове. Но страстта им към новата кола трае кратко: вечерта са готови да спят в нея, а на следващата сутрин, щом отворят очи и зърнат поредната красавица на четири колела, могат да зареждат насред пътя досегашната си любимка с отворени врати и вдигнат багажник и да хукнат подир новата мечта.
Раците
са силно привързани към дома, за тях е много важно той да е уютен, удобен, сигурен и спокоен. Колата им е част от отзи оазис на сигурност. Те дишат с нея, заспиват, както правят с близките и приятелите си. Предпочитат практичните, средни по размер коли, със сребрист цвят.
Лъвовете
-Тези царствени особи се чувстват добре, когато могат да управляват останалите и да бъдат център на внимание. Подхождат им колите, които не могат да останат незабелязани - големи и мощни, в ярки цветове - червени, жълти или оранжеви. Колата непременно трябва да е с престижна марка. Лъвът ще се гордее с на тази кола, но не очаквайте да се грижи сам за нея.
Девите
-Те са едни от най-практичните хора в зодиака. Когато си избират кола, мислят дълго каква работа ще им върши, колко ще струва, как цветът на купето се съчетава с цвета на тапицерията. Ще предпочетат кола лесна за поддържане, не много бърза и не много бавна, още преди да са я купили, ще си купят резервни част. Колата винаги ще блести от чистота, а изпод нея често ще се подават краката на девата, която все нещо ще завинтва и лъска. superpodaraci.mymall.bg


Коментари

Добави коментар

Реклама