Новини » Автоновини

Автомобил според зодията – втора част



06.07.2009г 

Автомобил според зодията – втора част
Везните
-Имат силно развито естетическо чувство и влагат много енергия, за да се заобиколят с красиви неща. Колата им ще бъде избрана с много вкус, тя ще допълва хармонията, в която везните държат да съществуват. Ще гледат на нея като на приятел, който им помага да си свършат работата, а истински щастливи ще са, когато возят хора, с които се чувстват добре. Няма да се превърнат в нейн роб, но няма да допуснат нещо да не е наред.
Скорпионите
-Под привидно сдържаното поведенне на скорпионите бушуват вулканични емоции, често опустошителни. Когато изпаднат в ярост, те се успокояват от високи скорости, от усещането, че могат да предизвикат съдбата и да я контролират. Затова колите им са мощни и в същото време изглеждат строго и делово, без излишества и разкош. Скорпионите винаги се грижат добре за колата си - не самите те, а специално издирен опитен майстор.
Стрелците
-Те са много артистични, с богато въображение, умът им непрекъснато е зает с поредната им идея. Колата им служи не за да се показват, а за да отидат бързо от един град в друг, да се приберет по-удобно и бързо, когато, увлечени от работата си, не са забелязали, че е станало полунощ. Поддържането на колата им тежи и ги отекчава до смърт. Затова гледат да имат приятели, които разбират от коли и при повреда ще запретнат ръкави и ще отстранят проблема.
Козирозите
-Луксът и разкоша не ги интересува, предпочитат да са сигурни, че онова, което предприемат, е практично и полезно. Задоволяват ги обикновените марки, коли, цветът не ги интересува особено. Затова пък непременно са проучили - издръжлива ли е колата, колко бензин гори, по какви терени може да минава, може ли да се натовари с повечко багаж. Колата на Козирога може да лети по магистрали и да пъпли по тесни планински пътища, може да е доста мърлява, но затова пък е абсолютно сигурно - качили сте се в кола, на която може да се разчита. Такъв е и стопанинът й.
Водолейте
-Те обичат да са наясно с всичко, искат всичко да знаят и разберат. Затова ще разглобят колата си на винчета и гайчици, без ни най-малко да са сигурни, че ще успеят да я сглобят отново. Заплесват се по лъскавите марки, но дълбоко в себе обичат и изпитват уважение към обикновените коли. Ако си купят такава кола, ще въведат хилляди подобрения и новости. Най-много им допадат коли със син цвят.
Рибите
-Те са много емоционални, лесно променят настроенията си. В един миг им харесва едно, в следващия - друго. Затова, когато си избират кола, настъпва истински ад. Изчитат се томове литература, правят се велики съвети с приятели и специалисти. Тревогите са излишни - Рибите имат изумително силна интуиция, която ще им помогне да направят верния избор. А той е - елегантна, луксозна кола, най-добре в светлосиво или бежово. superpodaraci.mymall.bg


Коментари

Добави коментар

Реклама