Новини » Спорт

Мотосъбор обединява фенове от 9 страни



30.07.2009г 

Мотосъбор обединява фенове от 9 страни Национален мотосъбор Стара Загора 2009 година се открива утре /31 юли/ на Старозагорски минерални бани. В събота /1 август/ от 13,00 часа предстои
почетна обиколка на Стара Загора
с поднасяне на венци и цвета на паметника в парк 5 октомври, а от 13,00 до 16,00 часа - стартови отсечки на бул. " Н.Петков"на новото платно, което е продължение на ул."Славянска". Съборът е с участието на група "Rocbul" - гр. Пловдив и на румънската рок група „Орега". Предвидени са много луди игри и каскади, представяне на КТМ и др. Проявата е с голям награден фонд и е под егидата на Община Стара Загора. Клубът-координатор на международното събитие в Стара Загора е "FREE WIND RIDERS"- „Волни ездачи”.
Autoplanet1 напомня:
миналата 2008 г. се събраха над 4000 човека на над 2500 мотора, а „Волни ездачи” отпразнуваха своята 10 годишнина от създаването на клуба. Тази година се очакват гости от Македония, Гърция, Сърбия, Румъния, Германия, Англия. Организаторите се надяват, че ще се повтори и гостуването на миналогодишните участници от Австралия и САЩ. Поканата на организаторите: На 31 юли, 01 и 02 август МК "Волни ездачи" ви кани на мотосъбор в комплекс "Езерото" на Старозагорски минерални бани.
ПРОГРАМА
ПЕТЪК 1.Надяждане с хамбургери. 2. Откриване 20:00ч 3. Бирено кюфте 4. Ловко яйце 5.Смел пожарникар 6. Мокра фланелка 7. Група " Рок бул" СЪБОТА 1.Най - силен рокер 2. The Lost`s Почетна обиколка на Стара Загора 13:00ч 3. Стартови отсечки и атрактивно каране 4. Гладиатори 5. Представяне на КТМ 6. Мотобаскет 7. Лапане на кренвирш 8. Дърпане на въже 9. Пиян пумпал 10. Гол шаран 11. Група "Орега" - Румъния 12. Стриптийз - професионален/аматьорски 13. Пецко ВХОД за събора - 6 лв. Относно влизането на автомобили в района на събора и за да няма неприятни инциденти, ще процедираме като миналата година: ще бъдат допускани „клубни” автомобили, които превозват багажа на големи групи хора. Останалите, които искат да влезнат да разтоварят, ще трябва да оставят 50 лв. депозит на входа и до около един час да излязат. При излизане, парите ще им бъдат върнати. В противен случай не. За всички доброжелатели, свързани по какъвто и да е начин с моторите и желаещи да ни посетят : ДОБРЕ ДОШЛИ! ОЧАКВАМЕ ВИ! За останалите, на които живота им е крив и живеят само за да създават проблеми: !НЕ СТЕ ЖЕЛАНИ!


Коментари

Добави коментар

Реклама