Новини » Спорт

"Balkan Offroad Marathon”



11.08.2009г 

"Balkan Offroad Marathon” "Balkan Offroad Marathon” е един изцяло нов проект на ентусиасти и любители на оффроуда от три държави, България, Македония и Гърция, който ще се проведе от 18 до 23 септември тази година. Идеята е да се направи едно приключенско състезание с много адреналин, много емоции, нови запознанства и контакти.Форматът на състезанието е рали-рейд с много скоростни отсечки и преходи в красиви и диви местности в три държави.
Участие ще вземат мотоциклети, четириколки (АТV), автомобили 4х4 и камиони, а до този момент има записани над 40 участника с мотоциклети, АТВ и автомобили от България, Гърция, Македония, Австрия и Румъния.
Дневните преходи ще са с дължина между 250 и 400 км., като вечер ще се изгражда бивак и палатков лагер в красиви местности с отлични битови условия за участниците. Общата дестанция за цялото състезание ще бъде около 2000 километра, като стартът е в България, а финала в Гърция на Бяло Море. Организатор е клуб "4х4 Адвенчър" от Троян, а състезанието е и кръг от Националния Оффроуд Шампионат.
Източник:Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама