Новини » Автоновини

Новата Fiesta с поредна награда и ръст в продажбите



11.08.2009г 

Новата Fiesta с поредна награда и ръст в продажбите Новото поколение на компактния Ford Fiesta записа в актива си поредната порция отлични резултати, след като беше избрана за Автомобил на годината 2009 от Auto Express и в същото време регистрира поредното увеличение в продажбите си във Великобритания.Новата генерация на Ford Fiesta постигна успех не само в генералното класиране на Auto Express, но също така беше отличена и като най- добра в групата на суперминитата. В същото време, престижното автомобилно издание отличи и мултифункционалният S- Max, като най- добър MPV модел. До момента новата Fiesta е спечелила девет международни награди.
„Очакванията за новата Fiesta не можеха да бъдат по- големи, но тя не ни разочарова. Елегантният екстериор вна колата прави конкуренцията да изглежда стара, а модерният интериор е толкова отличителен, колкото и привлекателен“, коментира Дейвид Джонс, главният редактор на Auto Express. „Тествахме качествата на малката Fiesta реално най- подбробно от всички автомобили през тази година, и в нито един момент не останахме разочаровани. Дори базовите версии носят удоволствие от управлението“.
Новото поколение на Ford Fiesta беше пуснато в продажба във великобритания през септември миналата година, и до момента може да се похвали с над 77 000 продажби в страната. Само през изминалия месец търсенето на модела се е увеличило с 26%, като в резултат на това мъникът зае челната позиция по продажби във Великобритания за осми път през последните девет месеца.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама