Новини » Любопитно

Audi А8 носи емблема на Mitsubishi



12.08.2009г 

Audi А8 носи емблема на Mitsubishi Въпросът е дали това на снимките може да е бъдещият Audi A8? Не трябва да се избързва със заключенията (тъй като това ражда какви ли не спекулации), но това действително изглежда на по-къса версия на A8, която се крие под каросерията на A6. Любопитното е, че въпросният модел притежава обърнато копие на емблемата на Mitsubishi, както и предна решетка отново в стила на японците.
Тези снимки идват благодарение на форума VW Vortex и Autoblog, като те показват нещо, което определено не е Mitsubishi. Само за протокола – снимките са направени на магистрала в югозападната част на САЩ. Фотографът, който е направил снимката, смята, че това според него е нов А6 по време а тестове. По-рано същият фотограф твърди, че е забелязал замаскиран VW Routan. Но същевременно моментът, в който е забелязан автомобилът, насочва към факта, че това би трябвало да е нова интерпретация на флагмана Audi A8.
Следващото поколение на А8 се очаква да дебютира по време на автомобилното изложение във Франкфурт този септември, въпреки че засега от Audi няма никакви конкретни индикации, че това действително ще се случи. Същевременно обаче лимузината от Инголщад би трябвало да се появи на пазара през втората половина на 2010 година.
Ако човек се загледа в предните фарове, в размера (не и формата) на предната решетка, в линията на профила, оформянето на предния капак и дългата спускаща се С-колона, би си казал, че това трябва да е флагман на Audi.
Междувременно изскача и друг въпрос, който не е пряко свързан с модела. Дали Audi имат правото да поставят емблема на Mitsubishi върху свой прототип…
Източник: Tuning.BG


Коментари

Добави коментар

Реклама