Новини » Автоновини

Kia cee’d- освежаване за бестселъра



13.08.2009г 

Kia cee’d- освежаване за бестселъра По време на международното автомобилно изложение във Франкфурт ще се състои и световната премиера на обновената версия на бестселъра на Kia- cee’d.Основният акцент при освеженият вариант на модела, разработката на който е ръководена от Петер Шрайер- шеф на дизайнерското подразделение на марката, попада върху челната решетка, оформена в унисон с актуалната линия на компанията.
Бъдещите собственици на обновената Kia cee’d ще могат да разчитат както на множеството екстериорни и интериорни дизайнерски промени, така и обновените нива на оборудване и няколко технологични промени и нововъведения. Освеженият cee’d ще се предлага със системата за икономия на горивото ISG (Idle Stop & Go), както за бензиновите, така и за дизеловите двигатели, система за подпомагане на потеглянето по наклон, а новият 1.6 литров дизелов задвижващ агрегат ще бъде комбиниран със също така нова шестстепенна механична предавателна кутия.
Kia cee’d, с обновената си визия, е с 25 мм по- дълга, ще демонстрира по- отличително излъчване и по- масивно присъствие на пътя“, коментира Пану Вайнамо, директор на подразделението Маркетинг на Kia Motors Europe. „Във вътрешността, клиентите ще могат да се насладят на новите волан и скоростен лост, „позитивната“ червена подсветка, новият централен панел и новата аудиосистема, като към тях е включена и двузонална климатична инсталация“, допълва той.
Проектиран, конструиран и произведен в Европа, с ексклузивни продажби на територията на стария континент, КИА сийд е достоен конкурент в най-оспорвания С-сегмент. сийд е първият автомобил на марката получил високото отличие – 5 звезди за сигурност от EuroNCAP. От появата си на международните пазари през 2007 година до момента са реализирани над 230 000 продажби от модела.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама