Новини » Изложения

PEUGEOT на 63-ия Aвтомобилен салон във Франкфурт



02.09.2009г 

PEUGEOT на 63-ия Aвтомобилен салон във Франкфурт Големият автомобилен форум е повод за Peugeot да потвърди, че
намаляването на разхода и вредните емисии на автомобилите е приоритет на политиката му
: да предложи атрактивна, конкурентноспособна гама от екологични превозни средства, чиито технологии са подготовка за бъдещето.

Peugeot, създател на филтъра за твърди частици: повече от 2,1 милиона продадени автомобила HDi FAP;
• Пет серийни модела „low emission“: 207 „99 гр“, 107 „106 гр“, 308 „120 гр“, 407 „129 гр“ и 3008 „130 гр“;
• 24 автомобила, които отделят по-малко от 130 гр/км СО2.

... но
бъдещето се нарича Hybrid4

• новаторската технология на хибридния дизелов двигател се основава на опита на Марката с HDi-двигателите и електрическите автомобили;
• паралелна архитектура, която позволява алтернативно или едновременно действие на двата двигателя, за оптимална ефективност в града или на пътя;
• значително намаляване на разхода на гориво (-35%) и на вредните емисии и запазване на техническите характеристики;
• режим „нула емисии“, максимална екологичност и липса на шум;
• подобрени показатели, потенциал от 200 к.с. (147 kW);
• нови възможности: интегрално задвижване и възможност за монтиране на различни двигатели в предния блок, отлично техническо и икономическо решение.

Два протитипа, които ще бъдат показани за първи път във Франкфурт, представят тази стратегия : 3008 Hybrid4, предвестник на сериен модел, чието лансиране е предвидено през пролетта на 2011, и RCZ Hybrid4.


Peugeot, силни световни премиери


5008: новият профил на вана
• нова интерпретация на компактния ван: вътрешно пространство и модулност, удоволствие от управлението без компромис.
• 3008, 5008: стратегия за постигане на 90% покритие в сегмента М1 срещу 75% досега.
Очакванията на пазара непрекъснато растат: това се отнася и до големия сегмент на компактните модели, който представлява една трета от европейския пазар.
От няколко години сме свидетели на появата на нови силуети, нови концепции, с голям вътрешен обем. Производителите трябва да отговорят на тези очаквания с нови предложения. За Peugeot 2009 бе годината на лансиране на 3008, кросовър с подчертана индивидуалност, който вече показва по-големи от очакваните резултати. Идва ред на 5008, чиято премиера ще се състои във Франкфурт.
С 5008 Peugeot предлага нова идея за компактния ван, който оптимизира качествата, очаквани от клиентите на сегмента.
Аеродинамичният външен вид на първия компактен ван на Марката крие изискан и просторен интериор, комфорт и многофункционалност на купето и, разбира се, невероятно удоволствие от управлението.
5008 предлага високи технологии, които служат на сигурността (индикация на нивото на очите, Distance Alert...), пътното поведение и комфорта на 5 или 7 пътника. Предложението включва още пълна гама екологични двигатели и последно поколение оборудване за помощ при управлението.
Peugeot представя 5008 с wi-fi. Интернет достъпът се осигурява от вграден модул, който има място за SIM-картата на клиента. Това ще впечатли клиентите, които могат да превърнат колата в подвижен офис. Пътниците имат възможност да получават всякаква полезна информация по време на пътуването, а младежите да продължат игрите в мрежа.


RCZ: прилив на емоции

• динамичен външен вид;
• изискан интериор;
• ефикасни двигатели, сред които новият 1,6 л ТНР 147 kW (200 к.с.);
• поведение на пътя, което доставя неповторимо удоволствие.
Две години след представянето на салона във Франкфурт 2007 на забележителния прототип 308 RCZ, Peugeot прави световна премиера на RCZ купе 2+2, който ще излезе на пазара през пролетта на 2010.
Превръщането на концептуалния модел в сериен е сериозно предизвикателство, предвид високите цели, които са поставени :
• запазване на стила, въпреки ограниченията, които налага серийното производство;
• много кратки срокове за разработка;
• високо качество на изпълнението и на характеристиките, изключителна идентичност на автомобил, чиито клиенти знаят отлично какво търсят.
А RCZ наистина им предлага емоции: вълнуващ, елегантен и динамичен стил, изискан и практичен интериор, три отлични двигателя, сред които новия 1,6 ТНР 147 kW (200 к.с.), неповторими усещания на волана.



Коментари

Добави коментар

Реклама