Новини » Автоновини

Lotus Evora намери своя горд собственик



03.09.2009г 

Lotus Evora намери своя горд собственик Матю Мелинг от Великобритания е собственикът на първият представител
Lotus Evora
. Ключовете на 2+2 местния спортен автомобил бяха връчени на Мелинг от Люк Бенет, директор на Lotus Cars Limited, в централата на компанията.

„Бях решен да взема първата Evora в света и благодарение на дилърите от Stratton Motor Company, успях да внеса депозита през миналата година, секунди след началото на приемането на заявки“, споделя Матю Мелинг. „Изчетох всички отзиви за Evora в пресата и съм изключително развълнуван- няма по- добро начало на месец септември от тово“, допълва той.

От Lotus съобщиха, че до момента са постъпили заявки за закупуване, които покриват производството на компанията за следващите пет месеца. За да отговори на силното търсене, ръководството на марката е назначило нови 150 работника, които започват работа в норфолк, Великобритания.

Lotus Evora разполага с 3.5 литров, V-образен, шестцилиндров двигател с максимална мощност от 280 конски сили. Във вътрешността на модела могат да бъдат открити нехарактерните за спортната марка мултимедийна система с чувствителен на допир дисплей, електрическо задвижване на страничните стъкла и др.
Източник: auto-press.net


Коментари

Добави коментар

Реклама