Новини » Автоновини

BMW, MINI и Rolls-Royce ще бъдат на един щанд във Франкфурт



11.09.2009г 

BMW, MINI и Rolls-Royce ще бъдат на един щанд във Франкфурт BMW ще има най-нестандартния щанд на изложението във Франкфурт. Специално за целта е изградена истинска тестова писта. Любопитен факт е, че
за първи път на международно изложение марките BMW, MINI и Rolls-Royce ще бъдат на един общ щанд.

Помислено е и за най-малките посетители – зоната BMW Junior Campus ще бъде специално отворена за деца от 3 до 13 години. Малчуганите ще научат повече за запазването на ресурсите, управлението на трафика и устойчивото развитие на производството.
От друга страна, щандът на BMW разполага с две трасета - по едно за всяка възрастова група. Възрастните ще могат да “изпуснат парата” върху тестовата писта “Experiencing joy”. Тя е конструирана специално за случая и обикаля около експонатите. Щандът е направен така, че посетителите да могат да видят еволюцията в непрекъснато движещите се автомобили около тях. Независимо от всичко BMW обещава, че това ще бъде “забавно и поучително”.
На 14 септември на щанда ще се проведе конференция “ZEIT”. Става въпрос за социално-политически дебат върху устойчивото развитие и проблемите с несигурността. Участие ще вземат специалисти в областта на политиката, опазването на околната среда, архитектурата и търговията. Автомобилният салон ще отвори официално врати на 17 септември.

Източник:
Агенция Speed-Press


Коментари

Добави коментар

Реклама