Новини » Автоновини

Lexus ES 350 пето поколение - на пазара с обновен дизайн



23.09.2009г 

Lexus ES 350 пето поколение - на пазара с обновен дизайн Lexus демонстрира поколението 2010 година на модела ES 350, който ще зарадва своите бъдещите собственици както с почти напълно ревизиран дизайн, така и нови технологични решения и десет предпазни въздушни възглавници.

Новата, пета генерация на
Lexus ES 350
стъпва на пазара с обновен дизайн, в който откриваме
променени предни и задни светлини, нова предна решетка, нова предна броня с интегрирани фарове за мъгла, множество хромирани елементи, външни огледала с вградени в тях мигачи и други.


Във вътрешността
промените са свързани с обновените бутони на мултифункционалния волан, възможността за избор на дървени апликации, изцяло нова централна конзола с нови отделения за принадлежности.

3.5 литровият задвижващ агрегат на Lexus ES 350, който е с максимална мощност от 272 конски сили при 6200/мин, е комбиниран с шестстепенна роботизирана предавателна кутия. В стандартното оборудване на автомобила са включени електронна стабилизираща програма, която обединява спирачна антиблокираща система, система за разпределение на спирачното усилие и спирачен асистент.

Всеки един от представителите на модела разполага също така с панорамен стъклен таван, двузонална климатична инсталация, предни седалки с възможност за регулиране в десет направления, мултифункционален информационен дисплей, а Lexus Premium Audio идва с интегриран CD- чейнджър за шест диска, iPod®/USB свързаност, Bluetooth® интерфейс и др.

Източник: auto-press.net


Коментари

Добави коментар

Реклама